General forsamling 2020

Brugervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

General forsamling 2020 mandag 3 februar

Der skal laves vedtægts ændringer vi skal bla tage stilling til hvad der skal ske med de penge der er i klubkassen i tilfælde af at klubben lukkes

Formanden har sikkert en plan

her referat fra 2019

Generalforsamling i Haslev Skakklub den 18. februar 2019

Referat

1.) Valg af dirigent – Henrik Steen Jensen

2.)Valg af referent – Bo Heine Larsen

3.) Bestyrelses beretning ved formanden.

Bjørn blev klubmester, Bo vandt gladiator turneringen, Henrik Sten blev By mester.

Klubben er blevet beriget med et nyt klubmedlem Flovin Næs, der er en stærk spiller der kan være med til at løfte niveauet i klubben.

Det er lykkes for klubbens hold at rykke fra A-rækken til Mesterrækken.

Der har været afholdt en hyggelig julefrokost og en skøn sommerfest for medlemmerne i klubben samt venner og familie. Dette er med til at styrke samvær og hygge på tværs i klubben.

Der er ikke kommet nogen nye børn til klubben i den foregående sæson, så dette er noget vi skal arbejde mere med.

4.) Klubbens fremtidige virke

Vi ønsker at gøre forskellige forsøg på at blive mere synlige i bylivet i 2019.

Evt. med genoptagelse Pirat turneringen, deltagelse i Kulturnat og muligvis 1.maj/høst arrangement.

I forhold til fremtidige undervisning og foredrag ønsker klubbens brugere/spiller sig et elektronik skakbræt, der vil gøre det nemmere så vi ikke skal ud på lånemarkede når vi ønsker at afholde øvelser og teoretiske aftener i 2019 og fremad. Vi har også ønsket om at få en projekter så vi ikke er afhængig af projektoren i ”køkkenet i underetagen”.

Vi vedtager at man kan nøjes med et B-medlemskab af klubben for at deltage på klubaftener med hyggeskak, derved håber vi at kunne tiltrække flere voksen medlemmer, evt. pensionister.

5.) fremlæggelse af regnskab ved kassereren – dette fremlægges af Kaj Johanssen og det godkendes.

6.) Budget ved kassereren – fremlægges af Kaj Johanssen og godkendes

7.) Valg af kasser Kaj Johanssen genvælges.

8.) Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer (Arne Mandrup, Bo Heine Larsen, Thomas Kjær vælges)

9.) Valg af revisorsupplant – Ohran vælges.